luni, 20 mai 2013

SCHIMBAREA


4 comentarii:

  1. Eu m-am uitat, pe bucati, dar vreau sa-l revad dintr-una. De fapt sunt niste concepte cunoscute: a avea pentru a da, a fi pentru a ajuta, a avea virtute pentru a te ridica, a te lasa umilit pentru a te inalta. Aici nu este vorba despre dorinta si, mi se pare mie, ori asta este directorul unei vieti omenesti de cand se naste pana moare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarut mana si bine ati revenit.Mie mi-a placut abordarea, ceva in genul anotimpurile vietii.Pentru noi cei care am intrat in toamna vietii sunt momente de reflectare si bilant, dar nu in ultimul rand de meditatie.O seara linistita si recolte bogate va doresc.

      Ștergere
  2. Vizionarea acestui film mi-a facut o deosebita placere,foarte frumoasa comparatie a vietii :copil fiind e dimineata si adult apoi urmeaza dupa amiaza vietii.Deci putem sa fim mai buni cu cei din jur daca vrem si atunci se va schimba si viata noastra in bine.Servus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O seara frumoasa si ma bucur ca ne reantalnim. Cred ca este un moment de meditatie si reflectare si nu in ultimul rand un moment de analiza a ceea ce am facut, facem si vom face cu anotimpurile vietii noastre.

      Ștergere