vineri, 14 iunie 2013

Furca de sapat - model rusesc


5 comentarii:

  1. Va salut!
    De unde se poate cumpara asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata. Nu cred ca veti gasi de cumparat insa cu un meserias priceput se poate face destul de usor. O zi buna.

      Ștergere
    2. Bună dimineaţa! Nu ştiu dacă meseriaşul este cu adevărat problema cât este materialul. Am încercat ceva, modelul mai simplu fără grătarul care stă pe sol, şi - din păcate - fierul beton pe care l-am folosit este mult prea moale.
      Tot caut nişte bare din OLC 45 sau OLC 60 dar pare să nu aibă nimeni. Ar merge şi platbandă de OLC 45 sau OLC 60 pentru că se pare că am şi un fierar profesionist în zonă care ar putea să-mi forjeze un Unbreakable de genul ăsta:
      http://www.easydigging.com/broadfork.html#first

      Ștergere
    3. Buna dimineata. Foarte interesant link-ul dar si preturi pe masura.Sper sa reusesti in demersul tau si sa ne arati si noua rezultatele. Eu pentru afanat folosesc o furca de sapat Fiskars ( http://www.magaziagradinarului.ro/fiskars-ergonomic-furca-pentru-sapat.html ). O zi buna si un sfarsit de saptamana plin de spor.

      Ștergere
    4. Mulţumesc asemenea! Am şi eu un "no name", asemănător cu furca dumneavoastră de marcă, pentru săpat şi scos pirul dar are coada de lemn şi este deja bandajată în vreo 2 locuri. E folosită doar în caz de avarie pentru că solul la mine este argilos şi coada furcii o să cedeze dacă e folosită intensiv.

      Ștergere