miercuri, 25 decembrie 2013

Sarbatori fericite


In fiecare cutie de sub brad sa gasiti un vis frumos,in fiecare glob o dorinta implinita si in fiecare zambet de colindator un miracol divin. SARBATORI FERICITE.
LA MULTI ANI!

22 de comentarii:

  1. Craciun cu bucurie si Sarbatori fericite!
    La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt onorat de vizita si va multumesc pentru urari. Sa aveti un An Nou minunat, plin de roade bogate si prosperitate. LA MULTI ANI! Cu stima si respect pentru munca plina de pasiune si pricepere pe care ne-o prezentati si noua,

      Ștergere
  2. Craciun fericit si binecuvantat! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru urari si va doresc un An Nou fericit, plin de realizari si bucurii. LA MULTI ANI! Cu stima si respect,

      Ștergere
  3. Craciun fericit si sarbatori asa cu vi le doriti :).
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru urari. Anul 2014 sa fie unul care sa va implineasca toate visele si dorintele si sa va incununeze munca si pasiunea pentru ceea ce faceti cu laurii succesului, belsug si roade bogate. Va respect si va admir pentru munca dumnneavoastra. LA MULTI si FRUMOSI ANI!

      Ștergere
  4. La multi ani, Vasile! Sarbatori cu sperante implinite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA MULTI ANI! Cu deosebit respect pentru o doamna speciala care, prin pasiune, talent si pricepere ne ajuta sa avem gradini de vis,

      Ștergere
  5. Sarbatori fericite,un an nou imbelsugat,sanatate,bucurii si implinirea tuturor dorintelor!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi cer scuze pentru intarziere dar din anumite motive tehnice am avut blogul blocat.
    Va multumesc din suflet pentru urari si va doresc pentru Noul An, numai bucurii si gradini pline de roade bogate si flori inmiresmate. Distractie placuta de Revelion.
    Cu multa stima si respect pentru tot ce faceti in gradinile de vis.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua si sarbatori fericite cu multa sanatate!
    Doresc sa cumpar cativa pomi fructiferi in primavara si va rog sa imi recomandati o sursa cu un pret convenabil si care sa trimita si cantitati mici.
    Va multumesc si iertati-mi indrazneala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru vizita si urari si va doresc un An Nou plin de impliniri si realizari cu sanatate si prosperitate iar gradina si livada sa fie pline de roade. Eu mi-am plantat cativa copaci pe care i-am comandat de pe site-ul multe plante. ro.si am fost foarte multumit de calitatea lor ( am cumparat 2 ciresi -un Vann si o Sttela, un piersic -care in aceasta vara s-a umplut de fructe, un nectarin foarte roditor dar cam sensibil la afide, un mar si un par duo care chiar daca sunt pitici s-au umplut de fructe si 2 piersici care au ajuns in 3 ani la 4 m inaltime si cateva galeti de fructe. Tot de la ei am luat zmeura,agris, coacaz, capsuni,si trandafiri si va pot spune ca n-am avut absolut nici un fel de problema cu plantarea si prinderea lor. Preturile sunt destul de accesibile si vedeti ca au multe promotii. Sa aveti o zi frumoasa si spor la pregatiri pentru Revelion.

      Ștergere
  8. Va multumesc pentru munca depusa.Datorita blogului dsv.am gasit rezolvare la unele probleme si am aflat noutati care m-au ajutat in viata de zi cu zi.Spor in continuare va doresc si ca unul dintre primii care sau alipit la blogul dvs va urez un an nou fericit si plin de inspiratie ,si multa sanatate.(Dvs va vedeti in blog-roll persoanele interesate,la mine la blog imi apare o pictograma .)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet pentru urari mai ales ca de de 3 luni sunt in Campulung Mioldovenesc si am grija de mama care e paralizata la pat. Poate ca , calitatea postarilor a scazut la fel ca si nivelul de informtie dar, sper ca noul an sa ne gaseasca mai bucurosi si sa trecem cu bine de toate hopurile vietii. Un An Nou mai bun si cu mai multe realizari si roade decat anul care este pe sfarsit. Sa aveti parte de tot binele din luner iar visele dumneavoastra sa se implininesca in anul 2014. LA MULTI ANI !

      Ștergere
  9. Va doresc un An nou fericit cu multe impliniri si multa sanatate sa puteti trece cu usurinta peste toate greutatiile.La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc, va admir si va stimez pentru munca depusa iar 2014 sa va implineasca toate visele si sa va dea numai satisfactii si bucurii. LA MULTI ANI! Cu respect,

      Ștergere
  10. Vasile, sa ai un An Nou mai bun, mai cu spor, mai cu bucurii! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru urari si va doresc un an nou plin de sanatate, bucurii si roade bogate. LA MULTI ANI! Cu deosebit respect,

      Ștergere
  11. Un an nou fericit, cu noroc, sănătate şi prosperitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru urari si va doresc un an plin de bucurie, impliniri si prosperitate. LA MULTI ANI! Cu stima,

      Ștergere
  12. La Multi Ani de doua ori! Sa aveti un an 2014 plin de momente fericite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc din suflet pentru urari si va doresc tot binele din lume.
      Cu stima si respect pentru tot ceea ce faceti,

      Ștergere