vineri, 12 decembrie 2014

Remediu natural pentru deblocarea venelor inimii



Un remediu miraculos !!!
Sa nu aveti nevoie....dar sa-l pastrati ....
Remediu natural pentru deblocarea venelor inimii
Dacă suferiţi de o afecţiune cardiacă, dacă vi s-a recomandat o angiografie sau un bypass, aşteptaţi puţin.. Înainte de a proceda fie la angiografie( eu abia ce am trecut prin angiografie si montare de stent) sau bypass, încercaţi cu încredere acest remediu care vă poate vindeca.
Ingredientele necesare:
1 ceaşcă suc de lămâie
1 ceaşcă suc de ghimbir
1 ceaşcă suc de usturoi
1 ceaşcă oţet de mere
Se amestecă aceste ingrediente, iar amestecul se fierbe la foc mic, timp de 60 de minute sau până se reduce volumul la 3 ceşti. Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Se adaugă 3 ceşti de miere naturală, se amestecă, iar remediul rezultat se păstrează într-un borcan.
Se consumă câte o lingură pe zi, înainte de micul dejun. Blocajul venos va ceda în majoritatea cazurilor.
Bucuraţi-vă de acest remediu plăcut la gust!
(SHRI SHANKRITI AYURVEDA INTERNATIONAL RESEARCH JOURNAL)

7 comentarii:

  1. Tu ai incercat ? Pare atat de simplu ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata. Ca si cura cu tinctura de usturoi si aceasta este simpla si eficienta. Eu iau 60 de zile cu 14 zile de pauza. Eu ma simt bine si analizele au iesit mult mai bune decat inainte. Sper sa fie un remediu folositor. O zi minunata.

      Ștergere

  2. Pentru ca am primit multe intrebari pe Google+ ioncerc sa raspund aici :
    Sucul de ghimbir eu il fac dupa urmatoarea reteta care am primit-o , pun cinci-şase rădăcini de plantă rasă cu miere de albine (o lingură de ghimbir la două linguri de miere) intr-un borcan si-l las la macerat timp de 14 zile in dulap la intuneric la temperatura camerei, dupa care siropul il filtrez si il amestec cu apă plată (trei linguri la o cană de 250 ml.).
    Sucul de usturoi.Sucul de usturoi. 3-5 căpăţini de usturoi se despart în căţei, care se curăţă de coaja , se pisează şi se stoarce sucul. Sucul astfel obtinut se foloseste imediat, sau se păstrează în frigider cca 24 ore. Deci obtinem sucul de ghimbir si ultimul cel de usturoi.
    Duminica frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Spor la grădinărit în noul an.
    Sărbători fericite!
    La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. am utilizat reteta.

    amestecul obtinut s-a colorat in verde in timpul fierberii.

    E in regula? pot sa continui sa adaug mierea de albine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, e normal dar mierea o puneti dupa ce se raceste solutia obtinuta.O seara buna

      Ștergere