vineri, 16 ianuarie 2015

Am mai crescut cu un an


Bun gasit dragi cititori ai acestui blog, in care puteti gasi insemnari, idei, sfaturi, experiente cu si despre gradinaritul pe suprafete mici si foarte mici, sfaturi si idei referitoare la modul in care se pot folosi anumite plante din gradina pentru tratamente naturiste si postari pentru destindere, deconectare in momentele de relaxare atat de necesare dupa ostenitoarea activitate din gradina.
Se implinesc doi ani de cand v-am invitat cu inima deschisa in mica mea gradina sa ne bucuram de natura si frumusetile ei, sa invatam impreuna si sa ne impartasim din experienta de gradinari.
Ma bucur ca va gasesc bine si dornici sa treaca doamna Iarna ca sa reluati activitatile care va fac atata placere.
Dupa 2 ani de blogareala ce pot sa spun decat… MULTUMESC!
MULTUMESC tuturor celor care au avut placerea sa-mi calce pragul si sa citeasca unele din cele 412 postari, mai mult sau mai putin inspirate.
MULTUMESC  celor 148 de cititori care s-au abonat prin email la postarile de pe blog;
MULTUMESC celor peste 1800 de cititori care au lasat un semn dupa trecerea prin gradina si au scris un comentariu.
MULTUMESC pentru toate sfaturile si informatiile pe care unii dintre cititori au avut placerea sa le impartaseasca cu noi pe acest blog.
MULTUMESC pentru ca, prin intermediul acestui blog, am descoperit o multime de oameni pasionati de gradinarit cu care am putut intra in contact am facut schimb de idei si informatii si chiar am legat amicitii sau prietenii( si asta nu numai in mediul virtual)
Pentru ca anul care s-a incheiat n-a fost tocmai un an bun pentru mine si nici pentru gradina mea, nu-mi propun sa fac un bilant, prefer sa-l trec intr-un con de umbra si sa privesc inainte cu speranta. Sper ca 2015 va fi un an mai bun cu mai multe rezultate si in special ca voi putea ajunge din nou la gradina sa fac ce-mi doresc si-mi place.

Ne vom reantalni in curand in gradinile noastre care vor prinde viata o data cu venirea primaverii. Va doresc sa aveti un an minunat, o gradina de vis, plina de farmec si roade bogate,sa  faceti treaba putina dar eficienta pentru mai multa satisfactie in arta gradinaritului






32 de comentarii:

  1. La multi ani! si spor la gradinarit si blogarit :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu iti foarte multumesc pentru informatiile pe care ni le impartasesti. la multi ani blogului, sanatate voua si... toate vor fi bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani Gradinarit anotimp cu anotimp! Iar tie Vasile iti doresc sanatate si activitate intensa atat in gradina cat si pe blog. Eu una il urmaresc indeaproape si foarte multe lucruri utile am invatat din postarile tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita, urari si sper sa gasesti de fiecare data informatii utile care sa te ajute in gradinarit sau cel putin postari care sa te relaxeze si sa te bucure.
      Weekend linistit.

      Ștergere
  4. Multi ani inainte ! Noi iti multumim pentru tot ce ne impartasesti !

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Sanatate maxima,bucurii si impliniri marete!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani!
    Iti doresc multa sanatate,un an mai bun si deabea astept sa ne impartasesti alte taine si frumuseti in ale gradinaritului.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita si urari. O sa incerc sa scriu cate doua postari pe saptamana asta daca-mi va permite timpul si sper sa gasiti lucruri interesante dar si utile. Astept sa ajung la gradina la Valcea si acolo bine-nteles ca subiectele vor putea fi exemplificate cu fotografii. O seara minunata si un weekend plin de spor.

      Ștergere
  7. La cat mai multe postari!
    Multa sanatatea stapanului de blog si extrem de multe experiente frumoase in gradina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru vizita si urari. Sper ca acest an sa fie mai frumos si mai bun decat cel care s-a incheiat si sa-mi pot realiza obiectivele ce mi le-am propus. O seara frumoasa si un weekend minunat iti doresc.

      Ștergere
  8. Eu iti multumesc pentru minunile pe care le citesc aici.
    La multi ani sanatosi, voiosi, cu multe bucurii!

    ( sunt sigura ca anul asta va fi mult mai bun decat precedentul si-ti vei putea indeplini tot ce ti-ai propus)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru vizita si urari. Va respect si va pretuiesc pentru tot ce faceti. Sa aveti un an minunat cu recolte bogate.

      Ștergere
  9. Multa putere de munca in noul an, astept cu interes tot ce postati fiind o incepatoare ale gradinaritului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara si multumesc pentru vizita si urari. Sper sa reusesc sa scriu despre toate subiectele pe care mi le-am propus pentru a veni in ajutorul celor care se initiaza in aceasta minunata arta a gradinaritului. O duminica minunata sa aveti.

      Ștergere
  10. Si eu va multumesc pentru toate sfaturile si povetele care le-am primit prin intermediul articolelor muncite de dvs.Credeti ca noi suntem asa roz si noi avem durerile si suferintele noastre care poate nu avem curajul sa le aratam public.Dar sa traim si sa nu lasam garda jos ,multa munca si perseverenta sa avem in toate act.si atunci vom vedea totul bine.Spor la munca si inspiratie sa aveti in noul an si toate cele bune sa se adune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata. Multumesc mult de vizita si urari.Sa avem un An mai bun si sa ne auzim cu bine si peste 50 de ani. O duminica minunata sa aveti.

      Ștergere
  11. Buna ziua,
    Va scriu pentru a va propune un schimb de linkuri cu blogul http://diverse24.blogspot.ro
    Daca raspunsul dumneavoastra la adresa de email iacob_ctin@yahoo.com cu raspunsul dumneavoastra.
    Toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita dar momentan nu sunt interesat. O seara frumoasa.

      Ștergere
  12. La mulţi ani !!! Mulţi ani înainte ! Se vede ca a mai crescut cu un an. Este un blog foarte bun, cu multe sfaturi şi indicaţii folositoare tuturor, chiar şi celor cu grădiniţe mici ca a mea. Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Va multumesc pentru vizita si urari. Sunt bucuros cand aflu ca cele postate pe blog au fost folositoare, pana la urma acesta-i rostul lui , sa sprijine cu idei si sa aduca informatii celor care il citesc. O seara frumoasa.

      Ștergere
  13. inventariind semintele care le am si facand lista cu necesarul de seminte pe care trebuie sa le mai cumpar, gandul mi-a fugit la anii copilariei cand mama ne spunea- nu culegeti postaia, adica fasolea verde ,de pe ultimele 3 tufe ca o lasam de IZVORNITA adica de samanta, ca sa nu se corceasca.Deci IZVORNITA: a izvora ,a incolti.o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multi ani frumosi, sanatosi si cu putere de munca va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multa putere de munca si sa trecem de iarna sa putem sa incepem activitatea in gradina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata,
      Multumesc pentru vizita si urari. Cred ca totii gradinarii ard de nerabdare sa inceapa sezonul, dar si in aceasta perioada sunt destule de facut. Eu am intrat in planuri si planificari.
      O duminica linistita.

      Ștergere
  16. La multi ani! Si o gradina frumoasa si bogata, impartasita cu cititorii pe blog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara.
      Multumesc pentru vizita si urari. Sa avem toti parte de un an bun cu roade bogate.
      O seara frumoasa.

      Ștergere