joi, 11 februarie 2016

PARTICULARITATILE TAIERII IN USCAT A POMILOR FRUCTIFERI

6 comentarii:

  1. Foarte benefic videoclipul! Si mie mi-ar placea sa merg la un curs de curatare a pomilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata, pacat ca specialistii nostrii nu prea organizeaza asemenea cursuri sau poate se organizeaza si nu stiu eu, cert este ca teoria e una si practica e cu totul altceva. Cand vezi cum se face curatarea si ti se explica pentru fiecare specie in parte ce ai de facut e o lectie pe care n-o vei uita curand. O duminica minunata.

      Ștergere
  2. Buna seara! Desi nu are legatura ca ce ati postat, nu ma pot abtine sa va multumesc pentru "calendarul pe luni" pe care l-ati creat atat de meticulos si cuprinzator. Trebuie sa va platesc drepturi de autor! L-am selectat pe luni si l-am salvat intr-un document word si e ca o biblie a gospodarului pentru mine. Va multumesc inca o data pentru toata munca depusa! Va astept la Herculane sa va verificati discipolii Iulia si George

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, ma bucur ca v-am fost de folos. Calendarul s-a nascut din necesitatea intocmirii planului de activitati lunar a stabilirii sarcinilor saptamanale si a planului zilnic de munca pe care-l incropesc in fiecare seara si-l analizez dimineata. Cand am incepu gradinaritul totul mergea haotic neavand nici un ghid sau reper si atunci am inceput sa adun sa sortez si sa ordonez activitatile din gospodarie pe domenii si perioade. In gradinarit si mai ales in cel biodinamic trebuie urmarita cu atentie miscarea astrului noptii si funcxtie de fazele sale, de zodiile prin dreptul carora trece si nodurile ce le strabate se fac sau nu se fac anumite activitati in gradina. Asa am invatat ca trebuie sa am rabdare dar in acelasi timp trebuie sa am activitatile ordonate ca sa le fac pe toate la timpul lor pentru un maxim de eficienta. Va doresc o seara frumoasa si spor la gradinarit.

      Ștergere
  3. Multumesc pentru material, foarte util!

    RăspundețiȘtergere