sâmbătă, 15 octombrie 2016

Ghidul gradinarului incepator - constructia straturilor

Chiar daca  tutorialele nu sunt titrate,imaginile vorbesc de la sine. Pentru a vedea intregul proces vizionati ambele tutoriale. Vizionare placuta si weekend minunat.

4 comentarii:

  1. Da, interesant ... desi nu prea inteleg rostul mutarii brazdelor !?
    Imi place mult furca cu 4 dinti solizi. Am cautat la Dedeman si n-am gasit asa ceva ! De !
    Multumim mult, domnule Rosciuc ! Teodora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, afanarea cat mai adanca a solului fara sa deranjeze stratul de la 20 de cm in jos. Eu mi-am luat o furca de afanat Fiskars de aici http://ro.fiskars.com/Gradina/Produse/Ingrijirea-solului/Furci
      O seara minunata.

      Ștergere
    2. Buna ziua. Imi permit sa dau un raspuns la intrebarea cu mutatul brazdelor. Scopul este de a afana solul la adancime, iar prin mutarea brazdelor se evita mutarea aceleiasi brazde de doua ori. Se elibereaza locul, se afaneaza, se muta brazda urmatoare pe locul liber si asa mai departe. Eu asa am inteles. Ce nu pot evalua este rentabilitatea metodei comparativ cu pricipiile de permacultura. Domnule Vasile, aveti o parere? Ma surprindeti, din nou si in mod placut, cu diversitatea de informatii.

      Ștergere
    3. Buna ziua, voi incerca sa folosesc acest sistem in primavara intr-o zona deztelenita si atunci vom putea discuta concret despre rentabilitatea lui si daca respecta sau nu vre-un principiu din permacultura. Pana atunci va multumesc pentru vizita si va doresc o zi buna.

      Ștergere