marți, 10 ianuarie 2017

Cum puteti folosi plastic reciclat in gradina


Nu mai aruncati sticlele de plastic goale. 
Datorita faptului ca se degradeaza foarte greu, acestea reprezinta adevarate focare de poluare si cred ca ati vazut singuri cum sute de peturi plutesc pe apa raurilor si paraurilor mai ales din zonele turistice, mormane de sticle de plastic  zac pe iarba din poienite,din zonele de recreere si din in multe alte locuri. 
u ajutorul unei metode deosebit de simple si ingenioase putem face din aceste sticle,  fasii subtiri de plastic care ne pot fi folositoare in casa ori in gradina.
Trebuie doar să ne pese putin, să ne gândim că atunci când aruncăm o sticla sau alt deseu pe jos, naturii îi va lua intre trei luni si  4000 de ani sau nu va reusi niciodata ca să le degradeze.
Cu gandul la viitorul copillor si nepotilor nostrii va doresc vizionare placuta si va indemn sa lucrati cu imaginatie in reciclarea tuturor produselor ce nu va mai folosesc, in starea initiala, pentru a prevenii poluarea.

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Buna dimineata - nu inca dar o sa incerc sa-l fac singur dispozitivul.
      O zi buna cu spor in tot ce faceti va doresc.

      Ștergere
  2. La multi ani, Vasile! Multă sănătate şi spor la toate vă doresc! Să aveţi un an îmbelşugat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata, multumesc pentru vizita si urari.
      Va doresc ca Noul An sa va aduca numai sanatate, fericire, bucurii, roade bogate, prosperitate si o gradina de vis, La multi ani!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Buna dimineata, Asa o fi nici nu mi-am propus sa conving pe toata lumea, eu am prezentat o idee, fiecare este liber sa o verifice sau nu. O duminica linistita.

      Ștergere