duminică, 28 aprilie 2019

Cultivarea dovleceilor de la insamantare la recoltare.



Urez tuturor cititorilor blogului Sarbatori binecuvantate alaturi de cei dragi!
 HRISTOS A INVIAT!


5 comentarii:

  1. Adevarat a inviat!Sarbatori binecuvantate cu bucurie,sanatate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru urari si va doresc o luna plina de realizari si roade bogate cu spor in tot ce faceti.

      Ștergere
  2. Adevărat a inviat! Vreau să îmi fac un solar pentru roșii și castraveți pentru a le proteja de mana. D-voastră aveți experiența în câmp deschis și în solar . Reușiți mai bine în solar ?
    Mulțumesc!
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a inviat! Cu soiurile potrivite, multa grija la igiena si o udare corespunzatoare solarul reuseste sa castige in fata culturii in camp.Cultura este mai bine protejata ata de intemperii cat si de daunatori. Aplicarea tratamentelor si fertilizarea se face individualizat si fara repetare(stropesti pt mana si ploua).Concluzia,un solar are mai multa eficienta decat cultura in camp si munca se poate derula zinic fara intreruperi din cauza conditiilor meteo.
    Sa aveti o luna bogata si mult spor in tot ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lovely blog with much more interesting article, I will keep on reading your update. Thanks for the share this blog. Clipping Expert Asia helps you by providing high-quality product photo editing and it's a very trusted company. This company works experience has 8 years. Our company has a high experience team. They are high skill member of their position.
    image manipulation service

    RăspundețiȘtergere