vineri, 27 octombrie 2017

Gradina Mirelei

Dupa lupte "seculare", incercari cu esecuri si reusite, activitati tehnice, organizatorice dar mai ales de suflet, s-a deschis noua casa a aromelor spectaculoase din… Gradina Mirelei.
Un site profesionist, care prezinta peste 240 de soiuri de rosii, pe care le puteti gasi descrise dar le si puteti achizitiona din magazinul virtual pentru a le avea in fantastica colectie de gradina -  “Primavara 2018”.
In afara de semintele de rosii, cele mai indragite legume ale gradinarilor, puteti sa va documentati pe site, citind articolele in care este prezentat modul natural, ecologic,  in care puteti cultiva aceste plante, incepand de la stadiul de rasad si terminand cu... bine-nteles recoltarea  semintelor.
Experienta, profesionalismul dar mai ales dragostea Mirelei pentru aceste minunate legume si in general pentru gradinarit o veti gasi citind articolele din sectiunea blog.
La prima vedere este un site echilibrat care te ajuta sa-ti conturezi o imagine despre ce si cum poti sa aduci sanatatea din gradina pe masa ta, cultivand rosii in sistem ecologic.
O felicit pe Mirela pentru eforturile pe care le-a facut pentru a deschide acest site, zic eu deosebit de util tuturor celor ce doresc sa cultive rosii ecologice, ii urez mult succes in continuare si va adresez indemnul de a-l vizita, poate chiar in acest weekend, accesand site-ul Gradina Mirelei.
Weekend cu gust de toamna bogata sa aveti.


5 comentarii:

  1. Felicitări pentru site, mult succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, Mirela si spor maxim in tot ceea ce faci !

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta! imi plac preocuparile oamenilor pentru gradina, gradinarit, viata la tara si tot ce este sanatos, in general. Bafta, mirela!

    RăspundețiȘtergere