duminică, 26 ianuarie 2020

Cultivarea microplantelor de la insamantare la recoltare

5 comentarii:

  1. Pentru că vine primăvara am început să frecventez blogul dvs...si observ cât de util îmi este.Foarte multe,multe informații folositoare acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru vizita si apreciere.Va astept ori de cate ori aveti placerea sa-mi vizitati gradina virtuala chiar daca, momentan, starea de sanatate nu-mi permite sa o ingrijesc asa cum ar trebui.
      O duminica binecuvantata va doresc!

      Ștergere
  2. Buna ziua domnule Rosciuc, deja ne gandim la rasaduri pentru gradina, nu? Trebuie sa recunosc ca nu am crescut niciodata culturi din astea in casa dar am vazut ca se gasesc la magazine. Am si cumparat o data dar trebuie sa recunosc ca mai degraba imi cumpar rucola. Oricum, interesant experiment!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua.Va multumesc de vizita.Materialul a fost postat pt gradinarii nerabdatori care n-au inceput inca activitatile desi cred ca majoritatea au inceput actiunea "rasadul". Sa aveti un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi am obseravt ca nu are rost sa plantam mai devreme de jumatatea lui martie pentru ca oricum nu le putem muta in gradina decat in mai si cresc prea tare in balcon si prea inalte. Si eu sunt nerabdatoare sa incep cu rasadurile!

      Ștergere