luni, 14 decembrie 2015

Apa imbuteliata Afacerea Secolului

Intro tara plina de izvoare curate cu apa pura bem gunoaiele pe care ni le vand cei care... Urmariti acest documentar, este foarte interesant.Suntem condamnati la extinctie de catre reprezentantii de seama ai "rasei".


4 comentarii:

 1. Buna sera domnule Rosciuc, apropo despre apa, nu stiu daca stiti ce a declarat directorul de la Nestle despre accesul populatiei de rand la apa:

  https://www.youtube.com/watch?v=4C29_U0Ksao

  Oamenii astia cred ca daca au ajuns si ei simpli driectori de frima au dreptul sa hotarasca soarta lumii. L-as tine eu fara apa vreo 2 zile sa vedem ce parere are auntci...

  Cam lung documentarul dar l-am pus pe lista sa ma uit la el si o sa revin cu comentarii dupa!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna dimineata. Am vazut opiniile directorului Nestle si cred ca cea mai buna reactie ar fi fost ca nimeni sa nu mai cumpere nici un produs al acestei firme timp de un an motivand tocmai parerile acestui om. Nu cred ca actionarii il mai tineau in functie si ajungea sa fie si el muritor de rand si nu unul dintre cei care au dreptul sa beneficieze de ceea ce cu darnicie a lasat natura fara discriminare. Dar, asta-i capitalismulatroce si rapace in care ne balacim ca nu se poate numi trait, facem bani din orice nu conteaza mijlocul prin care-i obtinem ci un profit cat mai mare. Sunt multe de spus dar... Va doresc o zi minunata.

   Ștergere
 2. Feliz Natal!!! Que a manjedoura do seu coração esteja pronta para receber o Menino Jesus que irá nascer!!!
  Um ano novo repleto das bençãos de Deus!!!
  Doce abraço com carinho, Marie!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Obrigado pelos desejos. Para ter parte de um Feliz Natal e um Ano Novo cheio de saúde e felicidade.

   Ștergere