vineri, 25 aprilie 2014

Container Gardening - How to Grow Vegetables in Pots

10 comentarii:

  1. O solutie pentru gradinarii fara gradina. Sau pentru cei care nu pot scapa de melci.
    Trei mari pericole trebuie atent contracarate: evaporarea rapida a apei, incalzirea excesiva a radacinilor si epuizarea substantelor nutritive. Pericole evidentiate si de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam singura posibilitate pentru cei fara gradina. Exista avantaje si dezavantaje la fiecare metoda de cultura, aveti dreptate referitor la evaporare, incalzire si consumul substantelor nutritive dar, sunt si avantaje, controlul ph-ului, al calitatioi solului si al daunatorilor. Oricum avem tendinta sa verificam mai des plantele din ghivece decat pe cele din gradina. O seara frumoasa si weekend placut.

      Ștergere
  2. Foarte economic. Și mură-n gură, cum s-ar spune. Numai bun pentru grădinarii începători ca mine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara,
      Este o metoda destul de utilizata si nu prea anevoioasa mai ales ca, de regula in gradina scoatem pe timpul verii si ghivecele cu plantele ornamentale de apartament.
      Pentru cei care nu prea dispun de spatiu este solutia ideala mai ales ca se preteaza la verticalizare, ghivecele pot fi suspendate si pot fi mutate functie de nevoile plantelor.
      O seara minunata.

      Ștergere
  3. Interesant articolul. Nu sunt sigura dar cred ca acesta-i programul despre care vorbea domnul din filmulet.
    http://www.growveg.com/clients/growguideplant.aspx?id=251&c=33 - myky

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara.
      Imi cer scuze dar am sters postarea din viteza. Multumesc pentru vizita si o sa verific daca este programul de care spuneti. O seara minunata si un weekend placut.

      Ștergere
    2. acesta este programul !
      http://gardenplanner.motherearthnews.com/

      Ștergere
    3. Buna ziua. Multumesc pentru informatie, interesant programul. O dupaamiaza placuta si o saptamana plina de spor la gradinarit.

      Ștergere
  4. Merge foarte bine pentru plantele aromatice. Dupa ce m-am chinuit sa le cresc din seminte in gradina, am realizat ca trebuie sa le plantez in casa, in ghivece, deci intr-un mediu controlat, si abia dupa ce de dezvolta multumitor sa le dau afara.

    RăspundețiȘtergere