miercuri, 24 aprilie 2013

Thrive-subtitrat in romana.avi


Este un documentar fain. Autorul este un membru al familiei Gamble, care este co-actionar la Procter & Gamble, deci omul a riscat enorm pentru a semna acest documentar in care, de fapt, s-a implicat alaturi de sotia lui. Merita vazut si apoi, la final, dati raspunsul la urmatoarele intrebari:
1. Recunoasteti ca printre primele ,,bunatati" castigate de Romania dupa decembrie 1989 au fost:
- distrugerea fondului national de seminte (de usturoi, pepeni, rosii, mere, cartofi, etc.). De exemplu, stiati ca la Suceava exista pe vremuri o biblioteca nationala de seminte de cartofi? Ca pe la sfarsitul anilor 90 au venit cercetatori din Argentina pentru a cumpara seminte de cartofi din acest fond national? Credeti ca mai exista acest depozit de seminte? Conform legislatiei protectoare a UE este interzis si se sanctioneaza aspru, mentinerea si detinerea de seminte de plante, legume, cereale, altfel decat cele admise de UE!
- distrugerea sistemului farmaceutic national - fara comentarii, faptele sunt mai mult decat concludente - distrugerea recenta a Institutului National Cantacuzino, sub coordonarea competenta a unui reprezentant al UDMR, cu rang de secretar de stat la Ministerul Sanatatii
- va mai aduceti aminte de scandalul cu vaccinarea fortata a tinerelor fete pentru a le ,,apara" aparatul de reproducere? Nu este un atentat la adresa populatiei Romaniei si a mostenirii noastre? Dar recentele scandaluri cu vaccinurile din Danemarca ce au provocat boli sidecese? Eu nu as permite familiei mele sa mai foloseasca vaccinurile impuse de guvern, cu tot riscul asumat!
- nu mai amintim distrugerea economiei, a sistemului de invatamant - apropo de asta, dupa recentele cazuri de agresiuni aproape de crime din scoli trebuie sa apara curand, in massmedia guvernamentala, alte cazuri de aceasta data  cu semnale de revolta a profesorilor impotriva elevilor care isi bat joc de ei, ca dupa aceasta sa se puna problema unei legislatii dure de coercitie a copiilor in scoli - este etapa care va duce la scoaterea de generatii de copii docili, ascultatori si supusi, buni sclavi de munca!
2. Recunoasteti ca tara este condusa, de fapt si sub forma mascata, de Mugur Isarescu si nu de Ponta sau Basescu? Datoria noastra nationala este de peste 100 de miliarde de dolari, in care intra si datoriile bancilor straine, stiati asta?
3. Recunoasteti ca unii dintre dvs., v-ati lacomit la credite cu buletinul pana in 2008 si acum nu puteti scapa de cardul de credit? Nu-i asa ca sunteti constient (si va este si frica, organic, din ce in ce mai puternic pe masura ce puterile va slabesc) ca veti lasa acest card de credit mostenire copiilor vostri care vor ,,beneficia" de jale dupa dvs.? Cum de mai continuati sa platiti datoriile scadente cu altele imprumuturi, mai impovaratoare? Mai sunt multe spus, din cele ce ni se intampla zilnic, dar mai bine cititi si priviti acest documentar, mai ales analizati in ce masura puteti Participa direct la solutiile care sunt prezentate in final! Semnez, alaturi de colegul care mi-a trimis acest documentar, ca pe vremuri, cu invitatia ,,citeste si da mai departe! Dar ai grija sa nu te prinda!"
Vizionare placutaClik aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu