marți, 24 septembrie 2013

O noua carte din biblioteca TEI

Dragi prieteni, cartea a unsprezecea din biblioteca gratuită TEI este gata.

E de la sine înțeles că viața la țară înseamnă musai cunoștințe practice solide, meșteșug și atenție. Iată de ce vă dăruim această carte despre "Ferma oamenilor. Facerea uneltelor" a lui Rolfe Cobleigh, un ghid fascinant al secretelor gospodăritului inteligent. Sfatul nostru - nu vă apucați de alt proiect la țară înainte de a o răsfoi pe îndelete. E mai mult ca sigur că veți da de niște idei nemaipomenite. 

Înainte de a vă îndruma către linkul de unde puteți descărca această carte atât de utilă, vă reamintim că avem în continuare nevoie de traducători și redactori voluntari - cunoscători de engleză și franceză și corectori pentru a ne continua munca! Mai multe detalii la carti.din.tei [a rond] gmail.com și pe pagina "Pune umărul la TEI" a site-ului din primul link.

Cartea lui Cobleigh se poate descărca gratuit de aicii:

Un comentariu:

 1. Salut,

  Iti urmaresc atent post-urile de pe blog. Imi place cum scrii. Asta m-a determinat s-mi deschid si eu un Blog. Vreau sa intru si eu in comnunitatea voastra si o sa-mi postez zilnic opiniile. Am inceput deja. Acesta este Blog-ul meu: http://opinieseparata.blogspot.com
  Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
  Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
  Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: rainbowmediabucharest@yahoo.com
  Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

  Cu stima,
  Ionut Alin.

  RăspundețiȘtergere