sâmbătă, 31 octombrie 2015

BEPPE GRILLO - ADEVARUL DESPRE CANABIS-MARIJUANA

Psihedelicele, mult mai des denumite droguri, mult prea mult timp blamate, 
oare de ce ?
Apar tot mai multe dovezi științifice și mărturi despre efectele benefice a substanțelor ”halucinogene”.
Aceste substanțe au fost îndelung timp prezentate negativ încât orice părere pozitivă este greu de acceptat de marea masă a populației.
Menționez că nu am testat niciodată aceste substanțe (cel puțin cu cunoștința mea), iar ceea ce doresc să spun nu e rodul unor verificări personale ci doar rodul unor deducții și corelații pe marginea unor materiale citite. Nu încurajez nici un fel de excese, dar cred că consumul cu moderație și eventual sub supraveghere (monitorizare), poate aduce mari beneficii.
Faptul că industria farmaceutică are interese în blocarea oricăror tratamente cu adevărat și definitiv vindecătoare , este arhicunoscut, așa că nu pe acest aspect vreau să insist.
O să mă refer la lucruri care scapă atenției articolelor cu această temă.
Aceste substanțe (vordesc doar de drogurile naturale , nu de cele de sinteză) sunt folosite din cele mai vechi timpuri în scop terapeutic, de binedispunere sau pentru a accelera obținerea unei stări de conștiință mai înaltă.
Da, se pare că sub influiența acestor substanțe, activitatea undelor cerebrale se intensifică simultan pe o paletă mai largă de frecvențe. Odată cu aceasta , e foarte posibil ca respectiva persoană (în această stare de conștiință înaltă) să acceseze zone (dimensiuni) neaccesibile în condiții normale. Probabil de aici și comportamentul acestora catalogat adesea prin expresia, ”Au lumea lor”.
Să spun așa, prin intensificarea frecvențelor cerebrale, apare inplicit și extinderea simțurilor acestora, ei fiind capabili să perceapă o realitate neaccesibilă cu simțurile noastre în mod obișnuit.
Am pus punctul pe ”I”, cred că ăsta este motivul principal pentru care aceste plante halucinogene sunt interzise legal, iar restul motivelor sunt pe plan secundar.
Bine, bine, dar care e problema ?
- percep o realitate mult mai amplă, mult extinsă peste ”realitatea” majorității
- pot vedea diferențele dintre indivizi, dintre cei percepuți ca oameni normali până atunci, adică pot vedea pe reptilieni.
- au capacități telepatice superioare, deci poate percepe imediat minciuna
- pot comunica (telepatic / biofotonic) cu platele, animalele şi chiar cu materia anorganică.
- trăiesc ACUM
Acum cred că se înțelege cine si de ce are interes în blocarea acestor practici.
Sunt mult mai multe de spus, dar am punctat aspectele scăpate atenției în articolele care abordează acest subiect.
Introducere la acest filmuleț reprezintă o părere personală, nu neapărat corectă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu