vineri, 22 decembrie 2017

Sarbatori cu bine

Zi dupa zi si ceas dupa ceas, ne apropiem tot mai mult,  de finalul anului 2017.
 A fost sper eu un an bun pentru gradinari, cu recolte nesperat de bogate, in conditiile unei primaveri capricioase.
Asa cum stim cu totii, in aceasta perioada de iarna( deocamdata doar calendaristic ca meteorologic suntem tot intr-o toamna intarziata) cand avem mai putin de trebaluit prin gradina, este momentul bilantului, a analizelor referitoare la succesele dar si neamplinirile din acest an pentru ca, din luna Ianuarie, toate concluziile pe care le tragem acum, sa le inseram in Planul gradinii noastre de vis -2018.
In aceste clipe de final de an, inaintea sarbatorii nasterii Domnului, nu vreau sa va plictisesc cu discutii despre analize si planuri.
Acum am gasit un moment de pauza (intre doua ture de aspirator si cateva grupuri de colindatori - au inceput cu o saptamana in avans in acest an-)m-am gandit ca este timpul sa multumesc tuturor celor care in acest an mi-au calcat pragul gradinii virtuale, mai in graba sau mai pe indelete,o data sau de mai multe ori, lasand din cand in cand si cate un semn al trecerii lor, fie printr-un comentariu, sugestie, intrebare sau apreciere ori dezacord.
Chiar daca nu am reusit sa-mi realizez obiectivele si sa postez cat mi-am propus,  cele peste 500 de postari de pe blog au atras peste un million de vizualizar,i ceea ce nu-i de loc rau si pentru care va multumesc din suflet.
Ma simt recompensat, prin aceste vizite, pentru munca pe care o fac pe acest blog si va promit ca voi continua sa scriu despre ceea ce fac in gradina mea pentru a impartasi cu cititorii, din experienta ce  se apropie de 10 ani consecutivi si din experimentele mele.
Este o mare cinste si onoare pentru mine ca unele articole postate au fost preluate sau citate in publicatii de specialitate,in conditiile in care sunt doar un gradinar pasionat, autodidact, care vrea sa-si indeplineasca visul de a gradinari in fiecare anotimp si de a obtine de pe 1000m2 suficiente produse vegetale pentru necesarul unei familii formate din 4 persoane.
Ne asteapta un An Nou plin de provocari si oportunitati.Trebuie sa fim optimisti, increzatori in fortele proprii, in experienta dobandita, recunoscatori pentru tot ceea ce am obtinut  si plini de speranta si incredere ca visele noastre vor deveni realitate iar   gradinile noastre vor devenii “Gadina de vis” mult dorita a fiecarui gradinar.
Va doresc din tot sufletul sa fiti fericiti de Sarbatori, in mijlocul familiei si celor dragi si cel mai bun An Nou din viata fiecaruia.
LA MULTI ANI 2018!

     Pentru ca la mine au sosit colindatori va las sa-i ascultati cu drag.

10 comentarii:

  1. La Multi Ani, Vasile ! Sarbatori Fericite !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru urari si eu va doresc sa fiti fericiti si bucurosi de sarbatori, sa petreceti cu veselie alaturi de cei dragi si sa fiti sanatosi si prosperi in Noul An. La multi ani!

      Ștergere
  2. Un nou an cu sanatate,iar celelate vin de la sine.
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru urari.Va doresc multa fericire, sanatate, bucurii, prosperitate si belsug in Noul An. La multi ani!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Multumesc pentru urari. Va doresc un Craciun minunat si un An Nou cu dorinte si vise implinite. La multi ani!

      Ștergere
  4. Un an nou cu sanatate, fericire si gradini bogate va doresc! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere