sâmbătă, 20 aprilie 2013

Ce ai zice daca copilul tau ar fi autorul?


Un elev a reușit să-și uluiască învățătoarea la început de an școlar, cu compunerea pe care a scris-o. Nu, nu vă gândiți că a impresionat prin eleganța scrisului sau redactare, ci prin mesajul pe care l-a transmis.
Cum mi-am petrecut vacanța de vara nu este treaba nimănui. Este traba mea personală, deoarece vara este timpul meu personal și nu sunt obligat să raportez nimănui despre el. Tre
trebuie să se respecte drepturile omului, iar dacă o să-mi dați nota patru pentru această compunere doamnă Mitrache, noi doi o să ne întâlnim la Curtea Europeană de Justiție. (...)", a scris elevul în compunere.”
Aveti dovada mai jos - Asta da democratie, sa asteptam ca acest elev sa contribuie la dezvoltarea viitoare a natiunii... O seara frumoasa.


A

2 comentarii:

  1. Foarte bună compunerea!
    Dacă ne mai mirăm de ce în România, în loc ca oamenii să își vadă fiecare de viața și de treburile lui, mulți nu au o viață proprie și societatea este praf, iată aici o parte din răspuns: suntem obișnuiți de mici să ne comportăm așa, dar iată că unii reacționează, tot de mici.
    Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu totusi ma intreb ce fac unii parinti mai ales in situatii de acest gen.

      Ștergere