vineri, 12 iulie 2013

Sâmburi Amari de caise, Vitamina B17 -

Doar sâmburii de caise Amari Contin Vitamina B17
Ani de-a rândul, chemioterapia o Fost considerată ca fiind singurul mod de a elimina Cancerul. Specialiștii incep SA reconsidere o Cale Alternativa, nutriția. SE PARE CA TOTI avem Celule canceroase version Corpul Nostru. Un Sistem imunitare puternic poate distruge aceste Celule Inainte ca elemente SA se multiplice si forma Tumori.
Mâncarea procesată, stilul de Viata si Mediul poluat pot Duce la apariția cancerului version Corpul Uman.
Vitamina B17 , controversată si nerecunoscută de Catre Lumea Medicală, Este conținută tocmai de Catre alimentele bogate version nutrienți: Hrisca, Ovaz, Secară, orz, orez brun, fasole albă, Mazăre, broccoli, varză obișnuită, varză Vanata / Roșie, conopidă, spanac , migdale amare, dovlecei, cartofi dulci, coacază, Neagră, zmeura, struguri, ceapa roșie, vin Roșu, Vanata, semințele si miezul din sâmburii de caise, simpla, piersici, Pere, prune.
Sâmburii Amari da Caisa de la izvorshop.ro sunt aduși din Uzbekistan, Tara cu traditie version consumul si Productia Lor. Doar sâmburii Amari continuat Vitamina B17 . DINTRE TOATE alimentele sâmburii Amari de caise sunt CEA MAI BOGATA Sursa naturala de Vitamina B17 (amigdalină).
Vitamina B17 o Fost izolată a scris prima date în ANUL 1950 de Catre biochimistul dr. Ernest Krebs. Atunci cand Este digerată se descompune version Glucoză, benzaldehidă SI cianură de hidrogen. Acești compusi pot SA omoare celulele canceroase cam în Acelasi Fel in ingrijire o fata si chimioterapia. Mai MULTE Despre Vitamina B17 puteți citi pe linkul Vitamina B17 din meniul principal.
Ce contine sâmburele amar de Caisa
Pe Langa Vitamina B17 , sâmburii Amari de Caisa sunt o Sursa mare de fier, potasiu, Fosfor si Vitamina A .
Vitamina B17 - Beneficii asupra Sanatatii
Vitamina B17 Este ONU ajutor FOARTE important în Lupta împotriva principalului inamic al Sanatatii omului, Cancerul , si AJUTĂ la prevenirea acestei Boli. B17 reprezintă ONU prim ajutor a scris organismului în Lupta împotriva bacteriilor si infecțiilor în remediul țesuturilor bolnave, în dezvoltarea unei danturi SI STRUCTURI osoase SOLIDE. Datorită conținutului de celuloză si pectină, sâmburii de caise sunt FOARTE des folosiți ca laxativ USOR. Cu ONU Continut bogat în Fier sâmburii de caise , sunt recomandați version cazuri de anemie, ajutând totodată la Cresterea cantității de hemoglobină.
Îmbătrânirea prematură - Mai MULTE Studii făcute în Statele Unite ale Americii indica miezul de Caisa ca fiind printre Cele mai puternice alimente a scris stoparea si chiar a scris "inversarea" îmbătrânirii. În principal, sâmburii de Caisa , Dar Si caisele proaspete, AJUTĂ la menținerea Sanatatii sistemului nervos, protejând version special memoria. De asemenea, AJUTĂ la menținerea Sanatatii sistemului digestiv si a Vaselor de Sange, precum si a tonusului muscular.
- În Triburile Hunza din Himalaya Nu sa întâlnit NICI UN Caz de cancer, oamenii de aici fiind mari consumatori de caise, sâmburi de caise, proaspete legume, cereale nedecorticate. - În medicina chineza, sâmburii Amari de Caisa sunt ONU Remediu redutabil pretul bolnavii cu Probleme respiratorii, de artrită , indigestie si a scris menținerea Tineretii biologice. Se spunea CA Cinci sâmburi administrați zilnic Add tot atâtea Zile de SĂNĂTATE si fericire la Viața celui de ingrijire ÎI consumă. - Tratamentul cancerului cu Vitamina B17 Este ilegal version SUA Pacienții suferinzi de cancer de ingrijire-si joc de cuvinte Sperante version această metodă trebuind SA urmeze tratamentul specific la clinici din Alte tari: Australia, Germania, Belgia, Anglia, Grecia, Israel, Italia, Mexic, Peru , Spania, Elvetia, etc
Cum se consumă sâmburii Amari de Caisa
Se fac cura de pana la Patru saptamani, timp in ingrijirea se consumă intre 5 si 8 sâmburi pe zi. Nu consumați sâmburii Dintr-o de date. DACA Nu va place Gustul amar al miezului de Caisa, il puteți Pisa si Amesteca cu musli, iaurt, Faina din pretul biscuiti etc Consumați în Timpul curei Cat se poate de MULTE Fructe si legume. Tratamentul se poate relua la nevoie.
Contraindicații version consumul de sâmburi Amari de Caisa
Sâmburii Amari de caise , Contin Mici cantități de cianură, IAR consumul Lor version doze mari si repetate, poate Duce la intoxicații mortale. În literatura de specialitate se SPUNE CA o cantitate de 50-60 de mieji consumați pe parcursul zilei pot induce coma si chiar decesul unui adult, Dar version Practică Nu au Fost înregistrate accidente de vârf Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at. Totuși, se Recomanda respectarea dozelor zilnice de sâmburi din pretul pentru adulti, IAR Copiii sub 6 ani Nu vor consuma zilnic mai mult de 2 sâmburi. Un Nu se lasa la îndemâna si vederea Copiilor.
 
Ne revedem peste 2 saptamani, pana atunci o bine meritata vacanta in Nordul Moldovei.Va salut cu respect si va doresc toate cele bune gradini sanatoase si recolte bogate.

3 comentarii:

  1. Vacanta placuta, odihnitoare, spornica. Si vreme buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru urari si va doresc o saptamana linistita.

      Ștergere
    2. Felicitari pentru articol.
      Il gasesc util si extrem de interesant.

      Ștergere