luni, 7 octombrie 2013

O noua carte de la TEI

Dragi prieteni,

Cartea a 12-a din biblioteca gratuită TEI este gata.

Pentru cei care vor să înțeleagă limpede care este direcția în care se îndreaptă lumea de astăzi, pentru cei care știu sau măcar intuiesc că nu poți fi liber atâta vreme cât căldura din casa ta depinde de o conductă magistrală de gaze, atâta vreme cât hrana ta depinde de TIR-uri și camioane care brăzdează continentele, atâta vreme cât tot ce cumperi și folosești, de la palton la ghiveciul pentru flori, de la tigaie la mp3 player, depinde de petrol cum depinde de insulină un bolnav de diabet.

Pentru cei cărora nu le plac minciunile confortabile și miturile moderne ale salvării omenirii prin și mai multă tehnologie, și mai mult control, și mai multă centralizare.

Pentru cei care încă nu știu că cele mai multe dintre războaiele de pe glob - fie ele economice sau/și militare - sunt războaie pentru resurse.

Pentru cei care încă nu știu că toate formele de energie "alternativă" pot exista numai atâta vreme cât mai există petrol.

Pentru cei care încă mai cred și speră naiv că "oamenii de știință" vor găsi o soluție perfectă, care să fie atât de bună încât să nu presupună poluarea iremediabilă a planetei.

Pentru cei care nu cred în Superman.


Pentru voi toți, am tradus cartea lui J. Kunstler - "Îndelungata Criză".

Înainte de a vă îndruma către linkul de unde puteți descărca această carte, vă reamintim că avem în continuare nevoie de traducători (amatori sau profesioniști), redactori - cunoscători de engleză și franceză și corectori voluntari pentru a ne continua munca! Mai multe detalii la carti.din.tei [a rond] gmail.com și pe pagina "Pune umărul la TEI" a site-ului din primul link.

Cartea despre "Îndelungata Criză" se poate descărca gratuit de aici:

sau de aici:

http://www.scribd.com/doc/172826526/12-J-Kunstler-Indelungata-Criză-TEI-color

(Atenție - vă rugăm să dați share la aceste linkuri copiind și textul nostru de mai sus. Mulțumim!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu