joi, 18 februarie 2016

Taierea pomilor fructiferi la Pepiniera Cornesti facuta de specialist

4 comentarii:

  1. Inca o aducere aminte a modului de taiere a pomilor nu strica niciodata! E ca o lectie care trebuie repetata an de an pana ii intra scolerului bine in cap :-)
    Noi l-am chemat anul trecut pe varul sotului care e inginer agronom sa ne dea o astfel de lectie direct in gradina, sa se uite la pomi, sa ne mai dea sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, aveti dreptate cu atat mai mult cu cat o imagine face cat o mie de vorbe. Aveti mare noroc ca aveti trainer personal la taieri, este mare lucru sa-ti are cineva cu experienta ce si cum trebuie sa faci.
      O zi buna va doresc

      Ștergere
  2. Foarte bun! In maxim doi ani infiintam o livada pentru consumul propriu si e nevoie de cat mai multa specializare. Multumesc, dupa amiaza placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incet si cu pasiune se invata, la inceput cu cartea in mana si cu ajutor din partea celor care cunosc meserie, apoi incet , incet vei deslusi tainele curatatului eficient. Important este ca, inca de la plantare sa te ocupi de formarea coroanei functie de soi si varietate. Numi ramane decat sa-ti urez succes si weekend minunat.

      Ștergere