miercuri, 18 decembrie 2013

My First Garden, Compost and Rain Barrel System

4 comentarii:

  1. Da' cu ceva ce faci TU nu te poti lauda ???Noroc cu you tubu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita. Daca chiar esti interesat(a) poti cauta pe profilul de facebook fotografiile din gradina mea. Si daca esti putin atent(a) vei observa ca sirul se incheie in Septembrie de cand am plecat de la Ramnicu Valcea ca sa ma transform din gradinar (incepator) in asistenta si infirmiera la Campulung Moldovenesc asa ca, hai sa ne vedem fiecare de problemele noastre... Eu cred ca informatia buna poate sa vina din orice sursa. O seara buna.

      Ștergere
  2. E interesant, stimate domnule Rosciuc. Mulțumesc. Bate cumva cu ce am eu de gând să fac. :) De altfel, mai toate postările domniei voastre mi se par interesante și utile și vă felicit pentru ceea ce faceți. Vă doresc succese în tot ce întreprindeți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita si aprecieri. Ma bucur ca informatiile pe care le postez va sunt utile dar am rugamintea sa nu ma mai domniti ( stiu ca sunteti o persoana manierata si foarte politicoasa dar eu consider ca suntem destul de apropiati - prin intermediul blogurilor- si nu cred ca-i nevoie sa ne domnim). O seara linistita si plina de caldura va doresc. Cu respect,

      Ștergere