Aceasta reteta a unui farmacist antic a fost descoperita de catre o echipa UNESCO, in anul 1972, intr-o manastire budista din Muntii Tibetului si astefel, de mai bine de 4 decenii, reteta este cunoscuta in lumea intreaga ca fiind 'tratamentul miraculos' pentru intinerirea si buna functionare a intregului organism. Usturoiul este cunoscut in toate culturile lumii pentru proprietatile sale curative si ca cel mai puternic antibiotic natural.
Reteta este veche de 2.500 de ani si este recomandata pentru ca:
Previne si vindeca ischemia, hipertesniunea, sinuzita, boli
pulmonare. Elimina grasimea in surplus din organism si creste nivelul de
calciu. Vindeca reumatismul, atritele si osteoatritele. Previne si vindeca
atacul de cord, ulcerele stomacale, gastritele, hemoroizii, durerile de cap.
Este de asemenea foarte eficienta in cazul hipertensiunii si problemelor de
circulatie sangvina. Curata vasele de sange, previne arteroscleroza si dizolva
cheagurile de sange. Imbunatateste vederea si auzul. Imbunatateste activitatea
sistemului imunitar, marind rezistenta la infectii. Scade colesterolul. Vindeca
impotenta. Imbunatateste metabolismul si te ajuta sa slabesti. Regenereaza
intregul organism.
ATENTIE!
Reteta nu poate fi repetata decat o
data la 5 ani! In mod stiintific s-a
demonstrat ca acest medicament natural nu are contraindicatii sau efecte
adverse. Totusi, cei care au probleme cu stomacul, sau au un stomac iritabil,
ar trebui sa fie atenti. In general toti cei care se afla sub un anume
tratament trebuie sa intrebe mai intai medicul sau terapeutul. In timpul
tratamentului este strict interzis consumul usturoiului sub o alta forma -
preparat in mancare sau consumat ca atare.
RETETA:
Usturoiul trebuie sa fie bio. Va recomand sa il luati din
gradina sau sa-l cumparati din piata, de la gradinari care-l cultiva bio.
Cand curatati si pisati usturoiul, fie pentru aceasta
reteta, fie in mod uzual, pentru mancare, nu folositi recipiente si unelte de
metal! Folositi doar instrumente din lemn, sticla sau portelan.
Intr-un borcan de
sticla se pun 350 grame de usturoi zdrobit. Peste usturoiul pisat se toarna
220-250 de grame alcool de 95-96°, rom sau tarie. Borcanul se inchide ermetic
si se pune in frigider timp de 10 zile.
In cea de-a 11-a zi se filtreaza totul cu o strecuratoare
foarte fina sau cu tifon. Lichidul obtinut se toarna in acelasi borcan si se
pune inca 2 zile in frigider. Dupa aceasta perioada remediul este gata pentru
tratament. Picaturile pot fi luate cu 50 ml lapte sau apa inainte de fiecare
masa, dupa acest program:
In primele zile ale curei se poate sa observati reactii ale
organsimului cum ar fi roseli ale pielii, ameteli sau dureri de stomac. Multe
dintre acestea se datoreaza efectului de detoxifiere pe care il are usturoiul asupra organismului.
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergereBuna seara, va multumesc pentru vizita si pentru faptul ca ne-ati impartasit ata de amanuntit experienta dvs. O seara frumoasa si o duminica minunata.
ȘtergereMultumesc, la fel
Ștergere