marți, 12 noiembrie 2013

Bautura Miracol


Cum te scapa de toate bolile 1 MAR, 1 MORCOV si 1 bucata SFECLA ROSIE!
Toamna, si nu numai ea, ne ofera posibilitatea unei cure de detoxifiere pe cat de simpla pe atat de efricienta. Nu avem nevoie decat de un mar( de preferinta rosu), un morcov potrivit, o sfrecla rosie medie si un storcator sau robot de bucatarie.Daca fructul si legumele sunt obtinute ecologic efectul este si mai bun.
Aceasta bautura miraculoasa - descoperita de chinezi are proprietati detoxifiante si antioxidante, contribuind totodata la prevenirea si inhibarea dezvoltarii celulelor canceroase.
Miracle Drink (Bautura Miraculoasa), asa cum a fost denumita, este o bautura care se bucura de mult timp de apreciere in randul fitoterapeutilor chinezi. Este naturala 100%, extrem de sanatoasa si simplu de obtinut.
Seto, un bolnav de cancer pulmonar din China, afirma ca a reusit sa se vindece de teribila boala consumand (la sugestia unui herbalist chinez) timp de 3 luni de zile miraculoasa bautura. Dupa o perioada de timp, si-a recuperat starea de sanatate.

Reteta bauturii miraculoase este una aparent banala. Bineinteles ca toate ingredientele trebuie sa fie proaspete. Pentru a obtine combinatia revigoranta ai nevoie de:
·         1 MAR
·         1 SFECLA ROSIE
·         1 MORCOV
Cu toate acestea, cantitatile pot varia usor in reteta. Daca vrei sa bei o cantitate mai mare, poti obtine bautura dintr-o cantitate mai mare de ingrediente. In functie de gust si de preferinte, poti alege din cati morcovi, mere sau sfecle rosii poti prepara bautura. Poti adauga mai multi morcovi sau mai multe mere depinzand de alimentul pe care il preferi.
Cu toate acestea, tine minte un secret: cele mai eficiente si mai bune rezultate se obtin atunci cand se respecta proportia. Ideal ar fi ca acele cantitati de suc obtinute din cele 3 ingrediente sa se regaseasca in proportie egala in bautura.
In unele variante care circula pe internet, sfecla rosie este inlocuita de cartof, insa din experienta recomand pentru varianta originala, cea cu sfecla rosie, deoarece sfecla rosie are cu adevarat proprietati detoxifiante si antioxidante remarcabile.
Nu va ramane decat sa intrati in magazie( debara, pivnita,etc) sa va alegeti fructul si legumele, sa le spalati bine si apoi sa le puneti in storcator.
 Atentie - se consuma proaspata pentru ca, lasata la frigider sau in orice recipient oxideaza si isi pierde calitatile.

Pofta buna la sanatate.

Foto Suc de mar, morcov, sfecla rosie via Shutterstock

2 comentarii:

  1. am citit punctul de vedere al unui nutritionist, care recomanda ca sucurile de legume sa nu fie amestecate cu cele de fructe, ci sa se ea la o distanta de minim 45 minute intre ele. nu stiu daca este adevarat au nu, cert e ca, de 2 luni ma chinui zilnic cu suc de sfecla rosie, varza rosie, morcov, telina si castraveti si apoi la 1 ora ma delectez cu unul de portocale, grapefruit, mar. si...da, sucurile se cnsuma imediat dpa ce sunt facute si nu se folosesc obiecte sau recipiente din metal. o seara linistita si cu u pahar de...sanatate. irina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita. Nu stiu care este formula cea mai potrivita pentru folosirea sucurilor de legume si fructe, cert este insa faptul ca, in urma cu 11ani sotia a avut o problema foarte grava de sanatate si in urma operatiei de mastectomie, medicul oncolog ( Dumnezeu sa-i dea sanatate) in afara listelor de medicamente si terapiile facute i-a recomandat si folosirea acestui suc de mar, morcov si sfecla rosie. Pot sa va spun ca, dupa doua luni in care a baut in fiecare dimineata cate un pahar de 250 ml. de suc, analizele au iesit foarte bine. Acum depinde de fiecare organism cum reactioneaza. O zi frumoasa si nu uitati de paharul de sanatate. Cu stima,

      Ștergere